118 800

Haha, jag glömde berätta, Jag och Nina hade inte så mycket att göra igår när vi såg på reklamen till room raiders så vi fick för oss att smsa 118800, som säger att dom vet ALLT och har rätt svar till ALLT.!! Och det är verkligen bullprupp. Här är två exempel


EXEMPEL ETT.


Fråga: Om man har Absolut Torr mellan benen, kan man bli våt då?

Svar: Absolut Torr är definitivt inte till för att ha mellan benen, då den är full utan stark alkohol! Den kan torka ut slemhinnorna vilket medför att man lätt kan få infektioner


Kommentar: So what? Vart är svaret på frågan? Jag tror att vi kan räkna ut själva att man inte bör ha Absolut Torr mellan benen ;) Men det var fortfarande inte ett svar på frågan. Frågan var om man kan bli våt?




EXEMPEL TVÅ.


Fråga: Vilka är de exakta ingridienserna till julmust och hur gör man den?

Svar: Receptet på julmust är hemligt och endast en person känner till de exakta ingredienserna. Förutom hemliga smakgivare ingår bland annat malt och humle (numera i exakt form)


Kommentar: Var det inte så att 118 800 kunde svara på ALLT? För ni svarade inte på vår fråga IGEN. Vi frågade inte om de var hemligt utan hur man gjorde den. Om ni inte har något svar så kan ni inte säga att ni vet allt heller =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0