älskliiing



snarka om att det här är min framtida hund, tänk er en liten sån här som heter Knuff eller Modyodyodyo!

kvällen

Hej sötnosar =)

Ska ta bussen pom någon minut till stan och spendera kvällen hos raffe och nina, mys.
Så vi hörs ikväll eller imorgon =)
pusspuss

ni får kika bilder från igår så länge









mimms är så kort så hon får den lilla toan, medan vi lite längre får standard ;)

marykate

Bilder från i torsdags när Madde kom till Elin där jag elin och hanna fick lära oss om marykate eller hur de stavas =)


Hanna, Hanna och Madde


del av bordet =)


elligöörl


Bijon

Heeeej bloggen,

Igår var jag som sagt med Elin, Carlros våldgästade ett tag också men inte länge alls. Sen kom mimmi hem till elin mot kvällsningen =) Elin och jag käkade och mimmi satt vid datorn, sen så promenerade vi ner till stan, fyfan va hala strumpisar jag hade i mina skor (skorna som är uppe i headern) så det slutade med att jag slet sönder strumpisarna och sen gick de super bra att gå =)


Gick och köpte lite godis och sen till bijon, såg "I taket lyser stjärnorna", filmen var riktigt bra men inte lika bra som boken. Den hade mer känslor i sig, medan filmen fick med sig tittarna på ett helt annat sätt med skratt och gråt och sådär. Slutade med att vi inte kunde dra någonstans efter bijon eftersom vi var helt röda i ögonen :p så vi väntade på bussen och då kom mattias, hans tjej och ryström och höll oss samtal. Sen åkte alla hem och jag somnade runt tre skulle jag tro =)

Vaknade för en stund sen och skulle egentligen träna halv tolv haha bra gjort hanna (y)


Hoppas jag får träffa dig snart.. .


pinsamt!

juste glömde en sak.. .

Nu när jag åkte buss till Elin och hoppade på bussen så sa bussköraren "gillar du att åka min buss eller? höhöhö, det är tredje gången idag på bara några timmar" och jag ba heheheh skratta lite blygt sådär och mumlar typ att jag älskar att åka hans buss,

sen går jag och sätter mig och skriver sms till lite folk och HELT plötsligt kommer jag på, att jag sitter oh SJUNGER HÖGT i bussen, alltså dååååå höll jag på att börja gråta och dö på samma gång. de va ju inte lite jag sjöng heller, höll säkert på i fem minuter alltså hahahah..

när jag vände mig om och kollade lite försiktigt om någon hört så kollade ALLA!!!!!!!!!!

hej jag heter hanna och borde ha munkavel när jag åker buss

öh-ow

shitt, jag ligger efter!!! elin ska smiska mig nu för att jag inte skrivit några inlägg idag men de har hon! TVÅ till på köpet, förlåt fänz.

Som ni kanske förstår så befinner jag mig på hemma plan (hos elin alltså) och vi lagar mat, eller hon gör iaf. för jag tror inte hon låter mig för hon vet hur dålig jag är med mat och hemma sysslor MEN idag lyckades jag med det omöjliga - att tvätta OCH torktumla =) åååh duktig hanna och mamma blev glad :D

Jag har även vart på stan idag med min älskling elligörl vi fixade biljetter till i taket lyser stjärnorna, jag trorvi kommer gråta. Efter det så får vi se vart de bär jag vill iaf träffa "uppsala" hähä.  Så jag ska alltså umgås med måns och bull idag ;) Mimmi är måns och jag och elin är bill och bull, så är de jämt i skolan =D

kommer ni ihåg?



SNACKA OM MIG OCH ELIN
"när en kille frågar chans på mig har han redan frågat chans på dig"

hemma fru

Heejhej,

jag sitter hos min älskling nu, elin alltså och kollar på när hon diskar. Vi pratar om att bli hemafru och sånna saker, alltså tänk vad underbart, att ha det som dom på desperata hemmafruar, skjussa ungarna till skola/dagis, sen hem och jogga lite kring kvarteret (att vara snygg hör ju nästan till "yrket")

sen hem, ta en sallad till lunch, städa, och plocka upp i ungarnas rum. Sen om det finns tid, gå till en granne eller åka in till stan och shoppa upp makens pengar.

Man får inte vara borta allt för länge, för man ska ju vara hemma och gjort scones till barnen kommer hem då dom får scones och saft eller oboy, sen så förbereder man middagen som man fortfarande håller på med när mannen kommer hem så han säger typ "ååh vad gott det luktar"
Sen står maten på bordet och man har de myyys bara, inga bekymmer!!

synd att det aldrig kommer hända eftersom jag suger på hemma sysslor (a) hih

dageenn

God morgon förresten =)



Inga mer tråkigheter på bloggen nu, jag är fika sugen på ice tea och apelsin så ja ska försöka tjata med mig elin senare, om vi hinner. Är ju en fullspäckad dag. Först nu stan och sen baka med elin, sen hem och fixa lite sen till elin där Madde ska ha en kurs för oss och de blir kul =) men nu måste jag SPRINGA till bussen, och jag har inte ens fixat håret HAHA bra där Hannigörl

l


Inget Censur =)

Tja,

Är på sjukt bra humör idag även fast jag fortfarande är så grymt besviken som jag skrev igår, MEN jag fick ett roligt telefonsamtal igår av  M, som skällde ut mig - och jag kunde inte bry mig mindre =) och förresten mina "kompisgäng" (ah man kan tydligen ha många gäng) så måste ni lägga av ;) och jag tror ni bryr er ändå mindre. Aja du kan inte ringa mig och tro att jag gör NÅGOT du säger åt mig efter vad du gjort mot mig, och du kan inte heller ringa och skylla saker på mig för vad mina kompisar gör. Men det är klart att JAG står upp för mina kompisar om personen du står upp för inte ens kan höra av sig själv =) Men de är ju bra att ni har varandra. Och, eftersom att jag är i stort sätt oskyldig till ALLT så borde ni tänka efter innan ni hotar personer hit och dit =) pussss


Och du förresten, har du tänkt på hur ni beter er själva? När folk kommer fram till mig och säger att dom går samma kurser som henne och att hon brukar sitta och snacka om MIG i klassrummena.  Sanningen är att jag är jävligt trött på er med, tjarå


så besviken

jag är så jäääääääävla arg nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Tårarna är nästan på väg ut och jag KAN inte sitta stilla!!!
JAG FATTAR INTE HUR DU KAN???

OM JAG HATADE DIG FÖRRA GÅNGEN SÅ GÅR DE INTE ENS ATT BESKRIVA HUR JAG KÄNNER NU!!!!!!!!!!!!!!!11


så besviken

jag är så jäääääääävla arg nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Tårarna är nästan på väg ut och jag KAN inte sitta stilla!!!
JAG FATTAR INTE HUR DU KAN???

OM JAG HATADE DIG FÖRRA GÅNGEN SÅ GÅR DE INTE ENS ATT BESKRIVA HUR JAG KÄNNER NU!!!!!!!!!!!!!!!11


DILLIGAF

does it look like I give a fuck!?

Tjohejsan,
Sitter i skolan fortfarande med mina käääraste kamrater! Tillsammans är vi oslagbara faktiskt =) Vi ska se Jejms Bond. Efter skolan blir det fika med Ken (Elin) & kanske med Mimmi :D måste bara lyckas tvinga henne lite grannaråå ;) Sen ska vi gå på intersport kväll med friskis :D haha.


Måste bara tillägga att jag är kändare än er och snyggare och bättre.
Mina görls med så

.. DOES IT LOOK LIKE WE GIVE A FUCK, pullhuvve!


Dagens citat

" Jag är en brunett som lever rätt*

coolt citat av hanniigöörl,
Elin sitter här och är impad ;)

mimmis mobil + hannas mage = sant

Hej hjärtan =)

Sitter och pluggar här med min pääärla Elin =) Vi är typ huuur bra som helst och snabba som en blixt höh.. Har riktigt ont i fötterna efter gårdagens äventyr, därför känns de skönt att inte träna idag =) Ist ska jag och elin busa på eget håll ;) höh.

Mimmi är söt. Hon har något som inte ni har, min mage som bakrund på mobilen WEHEEEEJ

VET ATT NI ÄR AVUNDSJUUUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
jag kan inte skriva just nu PUSS


Utmanad

Utmanad!

Jag blev utmatad av: http://abostrom.blogg.se/



Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.


1. Jag tycker att klackisar är skönare att gå i än typ tygskor
2. Jag har lärt mig att skratta åt de som har något emot mig
3. Jag säger alltid vad jag tycker, oavsett vad de ger för konsekvenser
4. Jag brukar tänka RIKTIGT konstiga tankar. Igår kunde jag som tillexempel inte sova för jag tänkte på om dom hade en rektor på högskolan, man har ju aldrig fått höra något om en
5. Snooze funktionen är min bästa vän
6. Att fylla 18 skrämmer mig  
7. Jag har nästan aldrig jeans

 8. Jag kommer inte på något mer

Jag utmanar:
orkar inte utmana någon (a)


hurthanna

Hallelåja!

Kom in för en timme sen, jag och Elin skulle på dans, som inte var dans utan ett SKIT hårt pass. hualigen! Men vi är ju sååå duktiga! Efter "dansen" så skulle jag ta bussen hem, men den missade jag, så jag SPRANG nästan heeeeela vägen hem från fjärran, mamma plockade upp mig på vägen. TACK!!

Så nu sitter jag här med mina blåsiga fötter, som råkat ut för FÖR mycket saker idag, så imon blir de ingen träning. Istället blir det mys med min bästase Elin!


En mys Hanna i Tröja från billabong butiken på TimeSquare - NEWYORK

Snyggt från H&M



♥ Sjal 98:-
♥ Linne 79:50
♥ 4-pack armband 59:50
♥ Väska 149:-
♥ &denim jeans 398:-

Hanni blir käääär

Dagens Citat

"You're so sad maybe you should buy a Happy Meal"



thoreeeen apskol

Hej kottar!

Sitter här på Thoren nu, är arg på min busschafför på väg hit. Han var typ lika idiot som tjejerna i business, men jag överlevde iaf =) hualiiiiigeeen! Så nu sitter jag här i skolan med Elin, Madde och Amanda. Mimmi vårt hjärta sitter framför oss med Louise och Bellis.


Igår tränade jag och Elin dirr efterskolan. Gjorde så jävla ont i heeela kroppen, så när jag kom hem, så kollade jag på fötterna och hade FULLT med blåsor, och sen blåmärken på stjärten och knäna :p haha katastrooof alltså!! Men jag överlever de med. Jag är alltså en riktig sörvajvör HÄHÄHÄHÄ!


Nu ska jag skriva valfritt om vilket ämne som helst i fem minuter! Puss på la


50 sanningar om mig

1.       Jag har gjort en skönhetsoperation

2.       Jag är rädd för allt ni kan tänka er, mest döden

3.       Jag är inne i en 18års kris, tanken av att fylla 18 skrämmer mig till döden

4.       Jag är rädd för att släppa in folk på livet

5.       Min lillasyster betyder ALLT för mig, verkligen allt

6.       Jag har dåligt självförtroende

7.       Jag har en bror (tydligen inte många som vet det)

8.       Jag har fyra stycken som jag räknar som systrar, nina, mikkis, emma och sandra.

9.       Jag har inte gråtit åt annat än filmer sen mars (eller en gång innan usa, men de va inte åt nå spec :p)

10.   Jag är latast i stan I think.

11.   Jag går efter uttrycket (hellre ett kilo för lite än ett för mycket) jag tycker inte att jag väger för lite dock hähä

12.   Jag tycker att det kan vara skönt att åka buss (det går lixx inte att stressa då)

13.   Jag har mycket längre underkropp än överkropp.

14.   Min navel sitter ovandligt högt upp

15.   Jag tycker att rosa är det finaste som finns

16.   Kepshup passar till allt! Muuuuuuums

17.   Jag HATAR skräckisar, ändå kollar jag på de JÄMT. Älskar väl att vara sådär riktigt rädd =)

18.   Att gå på bio är bland de mysigaste som finns, speciellt med de som betyder mest

19.   Ice Tea har blivit lite smått av en drog för mig.

20.   Blondinbella är min idol!!!!!!!

21.   Elin och Mimmi är mina bästa vänner =)

22.   Jag saknar sommaren 2006 och när alla brudar va togäther jämt!

23.   Jag missbrukar shoppandet av skor (a) - köpte nästan bara skor för HELA min lön i somras

24.   Jag har tårar i ögonen just nu (kollar bonde söker fru HAHAHAHHA)

25.   Jag vill heta Glassel - mammas flicknamn

26.   Jag är dålig på namn

27.   Jag vill lära mig äta mörk chocklad!

28.   Att vara nyttig är SJUKT svårt

29.   Jag säger ALLT jag tycker

30.   Men är blyg för killar

31.   Om man googlar på bilder på Hanna Ekelund så kommer jag och en porrskådis upp

32.   Jag tror på spöken och något övernaturligt

33.   Jag är rädd för att någon ska ta tag i mina fötter när jag går ned för trappen

34.   Jag är klantig och ramlar/gör illa mig på annat sätt VARJE dag

35.   Jag tycker inte om kött och sånt så mycket.  De är tillbehöret som potatis, pasta, pommes och ris som är de goooda =)

36.   Tre saker jag är nöjd på min kropp är ögonfransarna, öronen och naglarna (a)

37.   Jag får väldigt ofta komplimanger för mina ögon

38.   Trots att jag har dåligt självförtroende så vet jag att jag ser bättre ut än vissa andra (a)

39.   Jag är beroende av min mobil, sover alltid med den i handen

40.   Jag är ALLTID inne på msn, även fast jag inte sitter vid msn eller svarar när folk skriver =p

41.   Jag tror inte på kärlek överhuvudtaget

42.   Men känner ändå att jag saknar att mysa med någon och lita på någon fullt ut. Tyvärr så är den tilliten borta!!!!!! För en idiots skull

43.   Jag har dåligt minne, riktigt dåligt

44.   Jag vill ha bättre kontakt med min pappa

45.   Och med min lillasysters pappa

46.   Kaffe är äckligt , om de inte kommer från starbucks, mmmm beroende framkallande

47.   Jag är blekfis jääämt

48.   Jag har lätt för att få bra betyg

49.   Jag fattar inte "bloggmodet"

50.   Jag har blitt laktosintolerant


Ah de va alltså 50 saker om mig som du kanske inte visste, tänkte först skriva hundra, men vafan de tar ju fyra dagar.


Lördags

Tänkte berätta lite om min Lördag. Det började med att jag fixa och trixa och hade aptråkigt hemma. Elin kom ju BARA tre timmar sent =) Jag hon och Nina satt och spela kort och snarka skit =) Sen så tog vi nio bussen till stan och tjugo över till valbo Alltså bussen va så jääääääääävlaaaa full. Helt sjukt, bara 94or och skit. Men dom försvann på festen, typ kom inte in eller nått :p


Iaf så hade vi såå jävla kul jag och Elin, helt sjuk kväll och en sak som hände där går inte och FÅR inte nämnas, varken på bloggen eller irl! Hahahahhaahhaha. Men iaf så gjorde Emma illa sig också och e va ju katastrooof ett tag. Men jag vill nog inte nämna så mycket alls mer, kom hem runt två iaf och de finns en kille som borde kallas tjej som kan hänga sig själv och sin jävla åsna med ***sugar läppar =)


puss här kommer lite bilder iaf =)















1. Mitt hår för kvällen
2. SNYGGG newyork-tee,
3. SötaEG och HG
4. Coola EG och HG
5. EG och HG väntar på bussen
6. Risbild - Elin Emma Hanna
7. Puss på lillasyster
8. älskade elin och lilla emma =)
9. Emma och Elin
10. Hanna Emma Elin
11. Hanna Emma Elin

det här är alltså bilder som egentligen inte borde visas


New York

Heeej vackra och o-vackra människor =)


Vaknade nyss, sitter här i sängen med en tee från NewYork, En tjockiströja från NewYork, en BH från NewYork och trosor från NewYork. Behöver jag ens nämna att jag saknar NewYork? Och framförallt Time Square! Kommer nästan inte ihåg känslan när vi stog där i trappen på time sqaue och kollade mot alla lysen och reklamskuyltar. Och jag vill ha den känslan igen, de är det HÄFTIGASTE jag vart med om i mitt liv.. Börjar sent idag så jag hinner kolla på massa bilder från där.


UNDERBARA MANHATTAN <3



Om jag fick bestämma så skulle det vara obligatoriskt att besöka NY innan döden
Varje människa har rätt till att besöka NEWYORK


AJ AJ AJ

Behöver jag ens nämna att jag har ont i min fötter idag efter att ha dansat, sprungit runt och haft en helt galen kväll  i dessa ?


Äntligen Lörda

Jag kom prick innanför dörren, har vart ute i snöstormen och uträttat lite ärenden, bland annat tagit ut pengar och skulle köpa läppglans och lite mer. Men mitt älskade läppglans var slut =( så jag får välja mellan dem jag har hemma istället, Men det är inte fyskam de heller =)


Ska strax duscha och sådär som man gör om man är fräääsh ;) och sen ska jag fixa lite, kanske städa lite, mysa lite och kolla film. Senare kommer alla hit och ikväll blire fest med ALLA :D iih kuljuuuh, fast jag är ju med alla varje dag men ändå ;) jag trivs i allas sällskap :D haha. Åh jag är så glad att det blir fest ikväll för då vågar jag slösa lite på min bodylotion som luktar så jäääääävla gott. Typ som om man kan äta de :D så folk kommer smaka på mig ikväll höhö,jag är så kul =)


HEJDÅ!


Köpt i USA, från Victoria's Secret, 12 dollar! luktar godis.
Köpte en varsin till Mims och Eliin, dom trodde att de va ätbart =D

GRATTIS STOOOOOORBRUDEN

Idag är det ingen vandlig dag för de är Amandas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!!


Gratttiiiis Amändicat på 18 års dagen =D=D!!!!


Födelsedagsbarnet, RektorHendrik och jaaag

barnfri kväll

Hej på er =)


Jag har vart ute HELA dagen och kom alltså prick inför dörren! Blev först att uträtta lite ärenden med min pingla.  Sen åkte jag hem till Nina och Ralf och gav nina liten överraskning, ååh vilken snäll storasyster jag är!! Och så fick jag äntligen pengarna av raffe =) Plus att jag fick lön idag också, men callup kan ta sig därbak lixx..


Kvällens planer var egentligen att agera mamma hos elin till hennes makes syster, MEN nu är de så att vi är barnfria så nu ska vi agera barnfira mammor ist ;) höhö Ska bara få i mig mat sen åker jag till görliegörl!


PUSSSSSSS

bild från dagen, orkar inte rotera, men eftesom dom flesta har bärbar dator nu förtiden så är de bara att vrida huvudet =)


ÅHNEEEJ

oh shitt ja har sovit över. Ska möta elin med elva bussen!!!! Här kan jag inte sitta

PUSSSSSSSSSSs


älskade lillasyster

-( Nina Fredriksson )- säger (23:15):

ska sova nu ses imorn puss älskar dej min älskade gullsyster
pusspåra saknarej sötnos <33


behöver jag säga att jag är världens lyckligaste storasyster till världens sötaste och ibland jobbigaste lillasyster =)


Nobody is perfect

Fick för några timmar sen ett telefon samtal när en ARG flicka var sååå jävla sur på ett blogginlägg skrivit av en annan ung dam.. Jag fick höra inlägget och höll på att DÖ, hahahahha jag kan inte förstå hur man kan ha så höga tankar om sig själv när man är så, ja, liten och egentligen ensam utan att förstå det .. .


Ett helt inlägg som handlar om hur perfekt hon själv är medan hon trycker ner andra människor gång på gång. Är det något att leva på ? Att trycka ner andra för att själv må bättre? Du har blivit mobbad hela livet och förstår ändå inte hur man beter sig mot folk. Hur kan du inte förstå att folk mår dåligt av de du skriver, att folk blir upprörda, tar åt sig och ringer mig av ilska? Det finns inte i min värld.


Visst, du kanske mår bra just nu, är inte mobbad längre och har det enklare i ditt liv än på många år, MEN de ger dig ingen rätt att trycka ner andra och därbland mina kompisar. Jag fattar inte ens att folk orkar höra  på ditt bullprupp..


Så för att avsluta inlägget skriver jag, snygg-hanna,

Nobody is perfect, I'm Nobody

Söt  Amända på bild



Häggen <3

Elin Hägglund, behöver ja säga annat än att jag och bruden passar ihop som pusselbitar? Du är så braaaaaaaaaa och jag älskar dig =D!!!  tänk att två människor kan tänka så lika om ALLT, lite läskigt ibland när vi pratar om sjuka saker vi brukar göra när vi är ensamma och de är EXAKT samma saker ;) hahha


Jag och Elin har vart på Yoga, det var, lärorikt. Hahah ingen av oss har vart på det tidigare, tänk er super seriösa kvinnor från 17 och uppåt som sitter i ett mööörkt rum med massa ljus, lyssnar på harmonisk musik, andas efter instruktioner och blundar medan de gör övningarna, hahahhahahahahahah behöver jag ens nämna att vi fick några skratt anfall och MÅNGA arga blickar i salen. Musiken var så tyst, att man hörde när vi viskade MINSTA sakerna, hahahha. Och därför fick man ju mer skrattanfall.


Sen att båda är OVIGA som getter (om getter är oviga?) gjorde inte saken bättre, vi skulle ligga på skuldrorna och lägga benen över oss och ha tårna i marken. Medan jag låg där och var riktigt säker på min övning så kollar jag mot elin. Hahhahahahahahah hon gjorde vääärldens konstigaste övning så jag bara bröt ihop kunde inte fokusera mig och fick slänga mig frammåt. Kollar sedan på elin och ser att två nybörjar-tanter också ligger och skrattar åt elin =D åh jag kan inte ens förklara hur fåligt vi passar in i en yoga klass när vi är tillsammans =D hahahhahahahahahhahahahahahaha. Men jag vill göra det igen, skratt och träning är en härlig kombination..


helgen är räddad

Helgen är räddad wehooo.

Imorgon blir de mysmysmyspys, på lördag blir de feeest och på söndag träning. Och ikväll Yoga då =)

Tänkte meddela er om att Elin är smart, hon föreslog att vi skulle ha liite tuffare stil på lördag och inte bry sig så mycket om att vara för fin. Så jag ska ha jeans (HÖR OCH HÄPNA) sen ett linne, vet inte om de blir öppen rygg, men kanske =) sen rosa hööööga pumps! Om jag får säga det själv så är de skorna som gör hela outfittisen! =D hihi, lätt.


Så nu ska jag alltså byta om, vänta på attt tiden ska gå och sen ta bussen ner till stan, kika runt lite och sedan gå på Yoga =) ååh va kul de ska bli.


Pusspåer trollungar =)


Love me, Hate me, Say what you want about me

Heej hallonbåtar =)


Hoppas allt är bra med er, med mig är det super. Är ju heelt ledig  nu fram till på måndag och det känns sååååå skönt =) Helgens planer så här långt är att idag ska jag på köpis med frugan sen blir det yoga på kvällen, läbbigt =D

Efter Yogan blir de hem och kolla någon film och ta det lugnt i min ensamhet, ska nog ha lite hemma spa om jag orkar.


Sen om jag ska vara ärlig så har jag inge riktiga planer för helgen, men de brukar ju bli så att jag leker med Elin, sen ska jag träna på söndag och så kommer lillasyster hem imorgon..


Nu måste jag skynda mig lite så jag inte missar bussen till stan, är ju faktiskt bara halvt sminkad :p hihi


♥♥♥

18års kris

Hört talas om en 18årskris någon gång?

Det är de nog inte många som har. Iaf så befinner jag mig i en, får verkligen ångest när jag tänker på att jag fyller ARTON ÅR! De var ju "gammalt" för några år sen, de fanns inte på kartan. Sen så är de hysteri om att det är såååå underbart att fylla 18. Men jag ser INGENTING positivt med det.. På riktigt kanske. Det ända är väl isf att man slipper underskrift från föräldrarna och sånt..


Jag vill inte fylla 18. Jag vill vara 15 år, aldrig behöva oroa mig för något och njuuuta av livet..

Louise och Jag, 15år och lyckligast i världen


♥♥♥

F U C K ME

Tjabba, tänkte skriva lite snabbt nu innan jag börjar njuta av min lååång helg med 90210 <3<3. Det är nämligen så att Britney måste skriva om en av sina låter!!! Bara för att USAerna tycker att hon uttalar orden "if you seek amy" som F-U-C-K Me...


Hahahha och efter att ha lyssnat igenom låten så visst fan låter de så =D hihi Lyssna själv =)



Lalalalala

Oh baby baby
Have you seen Amy tonight?
Is she in the bathroom
Is she smokin' up outside
Oh

Oh baby baby
Does she take a piece of lime
For the drink that Imma buy her
Do you know just what she likes
Oh

Oh Oh
Tell me have you seen her
Because I'm so
Oh
I can't get her off of my brain

I just want to go to the party she gonna go
Can somebody take me home
Ha ha he ha ha ho

Love me hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy
Love me hate me
But can't you see what I see
All of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy

Lalalalalala

Amy told me that she's gonna meet me up
I don't know where or when and now they're closing up the club
Oh

I've seen her want to drive before she knows my face
But it's hard to see with all the people standing in the way
Oh

Oh oh
Tell me have you seen her
Because I'm so
Oh
I can't get her off of my brain

I just want to go to the party she's gonna go
Can somebody take me home
Ha ha he ha ha ho

Love me hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy
Love me hate me
But can't you see what I see
All of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy

Oh
So what you want about me
Oh
But can't you see what I see
Oh
So what you want about me

So tell me if you've seen her
Cause I've been waiting here forever
Oh baby baby
If You Seek Amy tonight
Oh
Oh baby baby
We'll do whatever you like
Oh baby baby baby
Oh baby baby baby

Lalalalalala
Lalalalalala

Love me hate me
So what you want about me
But all of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy
Love me hate me
But can't you seek what I see
All of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy
Love me hate me so what you want about me (yeah)
Love me hate me
But can't you see what I see
All of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy

Oh
So what you want about me
Oh
But can't you see what I see
Oh So what you want about me

All of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy


pixx from 1an

Lite bilder från skolavslutningen i ettan =) fniss









Åh vad brun o fin man vart =)

Direkt från skolan!

Heej =D

Sitter på försäljning och service kursen nu och glassar lite med amanda och elin. Hähä. Jag har gjort klart uppgifterna för den här halvtimmen förstår ni så jag och Amanda kan göra lite vad vi vill medan mitt ig barn elin är huuur seg som helst =) hihi.


Idag får jag lååååång helg igen pga praktiken, eftersom att jag och Elin inte har någon, men vi ska ju ändå vara i fullfart och leta apu under morgondagen på köpis. Blir lätt kääk där också.


Så eftersom att jag har lill-lördag idag så ska jag träna sen bara ta de lugnt, som en vanlig dag alltså. Sen ska jag se twilight igen, eftersom att den filmen är sjuukt bra. Något att rekommendera! Nu ska jag snarka andra avenyn med brudsen ;) höhö


TJARÅÅÅÅ♥



♥♥♥

elin is a lajär

Heeeeej!

Bara satt ni vet så ljuger Elin i sin blogg. Hon skrev att jag skällde på henne om att blogga. MEN de varså att jag befann mig i ett djupt one tree hill avsnitt och hade ingen arning om vad han skre. Blev chockad rent ut sagt!


Sitter iaf på lektionen projekt, jag fattar ingenting och de måste vara den längsta och mest ointressanta lektionen somfinns. Tror faktiskt inte att NÅGON fattar vad som händer här.


HEJDÅ SUG MIN TÅ


All Alone

Heeeeeej

Jag och Elin sitter heeelt ensamma i klassrummet. Alldeles tyst är de, nästan jobbigt tyst. Tur att vi har varandra alltså.


Halva klassen har slutat nu och vi har historia fram till kvart över fyra, jises alltså. Jag kommer nog försmäkta. Bara två timmar och en kvart kvar då .. . Nu ska jag läsa min idol blondinbellas blogg sen min andra ännu större idol brunettElins blogg. Hähä =D


Veckans lista

To do list:

♥ Träna tre ggr
♥ Hämta saker hos Raffe
♥ Gå igenom 50 pers på bdb
♥ Gå igenom 650 "nya besökare" på GF
♥ Lägga in massa USA bilder på bdb (fått önskemål)
♥ Skriva klart om USA resan här i bloggen
♥ Rensa ut bilder, musik och vidjoos på datorn
♥ Umgås med mina bästa E&M
♥ Tvinga Elin att fikas

♥ formatera om Datorn (?)


Måndäy mårning

Tjillevippen!

Just nu ligger jag i sängen, helt mörkt i rummet och jag vill inte gå uppp!!!! Bijon slutade inte förrän kvart i tolv igår så jag kanske var hemma fem i 12? Somnade iaf seent och nu ligger jag här lixx och är inte taggad för att gå upp och fixa mig även fast jag tar bussen om en timme. De blir till att använda Hair-Reviving Toweletters från kollektionen "so Sexy" av Victoria's Secret nu alltså så håret blir på topp innan skolan =)


Dagens planer är iaf att trääänaa efter skolan. Skulle egentligen gått på skivstång men de lät ju typ hur läskigt som helst så de får bli ett medelpass =) skönt! Nu måste jag pallra mig upp ur sängen. Tjaråååååå


helgas

Hej :D


Länge sen må jag säga, men jag har haft fullt upp. I fredags blev de som sagt fest och ja, de började hos min fru, sen drog vi vidare på lagfest, faktiskt kul! Och sen så tappa jag och Elin bort hela världen så vi träffa några killar som vi åkte med till ett spökhus i ockelbo, och jag måste erkänna att jag var aprädd även fast jag inte ens klev ut ur bilen! Hahahha. Sen blev de nattkäk som alla bjöd oss på och så träffa man lite folk sådärååå.


Skit läskig kille va där förresten som följde efter mig och elin, typ jagade oss. Tillslut så slog jag honom i ansiktet och då blev han skit sur :p Alltså han måste ju fatta att de finns en gräns ;p Sen så går jag och pratar med några och så kommer han dit och säger att jag ska sticka, haha vilken kuling alltså =)


I lördags vaknade jag efter tre timmars hem, åt hotellfrukost och sen drog jag hem och soooov =) vaknade några timmar senare och tog bussen till raffe, mer vill jag inte nämna än att jag har haft roligare och vissa saker hatar jag =p.


Imorse vaknade jag och nina, låg och prata länge, sen träffade jag raffe i max tre minuter innan jag drog hem.. Kom hem, bytte om och åkte och träna med mamma och Elin, nu sitter jag här och myser lite, ska hoppa in i en dusch nu, fixa mig och åka på bio med Raffe och Nina, eller innan bion ska jag äta spagetti och köttfärssås :D muuuuuums vad jag älskar de! Mycket mycket kepshup skare va ;)

Hhähähähähhä, puss och tack till elin mimmi och mattias och alla alndra grappar från fredags =)

bilder från helgen kommer senare


kanon idé

Jag sitter hos "alla" nu, det vill säga Elin och diggar musik och är lite fest fixad sådär :)
På vägen hit så tänkte jag på Johanna Green som döpt sina kontakter till typ kländisar så när mobilen ringer står de typ att de är gynning som ringer ;)

Nu är de så att jag är smartare.
Så jag ska döpa om mina kontaker till apkula saker.
Här är tre exempel :

Nina ska heta Ingen, så när hon smsar eller ringer och någon frågar vem de är så säger jag "ingen"

Elin ska heta Alla, så då kan jag säga "Alla skickar sms till mig"

Louise ska heta Jag vet inte, så när hon ringer och någon frågar vem de är så säger jag "Jag vet inte"

själv ska jag döpa mig till barbie på Elins mobil i smyg nu, hur tufft är de inte när barbie ringer!!

tidig morgon

Godmorgon fänz!

Jag vaknade NU av mig själv. jises, inte bra alls.
Men de kanske är skönt attkomma upp och göra något =)

Bir en lång men rolig dag idag, med först ELÅN och sen blire middag här hemma för att  mamma fyllde i lördag =)
Men först ska jag äta frukost oh göra mig  i ordning!

puss♥

mys eftermiddag

Tjabba, sitter i mitt äckligt fula rum just nu och trallar lite av lycka =) För jag har världens bästa liv faktiskt! Hihi, synd att ni inte får känna samma sak men ah, jag kan inte hjälpat!


Gjorde nyss lite business med Elins boiii, så nu kan man kalla mig business women också =) kärt barn har många namn förstår ni..


Idag efter skolan så tog jag och EG en tur på staden för att finna kläder, de gjorde vi inte idag men de kanske är bra eftersom att jag idag hittade kläder med prislappen kvar som jag glömt att jag köpt. Wopsie Dejsie. Efter stadsturen blev de IceTea på Wejns och Hot Tea för EG! så myyyys!


Sen hände hemliga saker och jag fick springa till bussen för att slippa stå på stan och vänta ett år!


lunarstorm

Hej mina vänner!
Sitter i skolan nu med mina fränds. Vi har haft mysigt o plugga heela dagen med paus för paket öppning. Mims och Elli fick lite presenter av mig förstår ni..

Sen måste jag också skriva att ja GICK till skolan idag :p liiite hurti =D
Efter skolan ska jag och elin leka,så de blir att inte åka hem efter skolan

Nu ska vi leka vidare på lunar - cool SAJT

Hanna idag


paljett shorts



Mina och Ninas coola shorts med paljetter ;) Hur fräna som helst!!!!

träningssugen

Tudelo

Idag är ju jag hemma och är sjuker, så de blir inge träning, ist har jag sällskap av min kära lillasyster förstår ni och inte klagar jag eller,

Somnade runt nio igår kväll och sov till ca kvart i tolv, howly mackarowni. Sen har jag mest snorat och kollat senaste avsnittet av OTH och jag måste verkligen säga att jag vill ha Jamie som barn! GE MIG!!!!!!han är världens sötaste..

Imorgon ska jag gå till skolan så att jag kan träna efteråt. Känner sååånt sug nu för att träna,speciellt näre blir synda på torsdag =)

pusspå ELLIGÖRL och mims

nyshoppat







Och sen en stooor tee ocksåå =)

shopping

Tudelo,
känner migsjuk nu så jag intar sängen medan nina dansar.

 gick jag först i  skolan, mös med mina true fränds och va lite förvirrad över pms folk fybubblan.. Satt kvar och plugga med min prinsessa Elån i en heeel timme, lära ju ta igen sig lite ;)
Sen gick jag och Elån hem till henne, därifrån tog jag bussen som fis satt på =) så vi åkte hem o mamma kom direkt, så åkte vi till köpis och shoppa liite sådär ;) jag som inte ens packat upp påsarna från fredags, hihi (a)
bev iaf klänning och kjol.

Så nu vill jag bara sova, känner mig helt sliten

Kreativa Hanna



Jag är verkligen kreativ dygnet runt! helt sjukt. Som nu under en rast bara så gör ja ett örhänge helt utan svårigheter till min vän elin.

Kreativ - krtivare - Hanna


//xoxo , barbie <3

I skolan

Hej hej, eknomomen här!

Sitter i skolan och har rast med Elin och Madde som är och hälsar på trollungarna på övervåningen ;)
Kollade nyss på en film, skulle va en historisk komedi tror jag, men de ända komiska va väl att en fjärdedel av klassen somnade och att läraren va den ända som ens fatta filmen!

Slutar tidigt idag, då ska jag hem och ta hand om mig själv, och myyyysa så jag blir kry och kan träna imon, föjust nu mår jag inte bra!





1. Jag idag
2. Egörl och jag i detta nu


Hurtbulle

Jag vill trääääna!
Har vart ombytt och klar för att träna sen klockan ETT och min träning börjar inte förrän klockan sex.. Så nu har jag fått dansa dansmatta, legat och prata med nina i sängen och typ försökt få elin att ta en tidigare buss så inte passet blir fullbokat. =)

Ida ska vi träna station =)har faktiskt aldrig gjort de förr men de lär ju inte bli en match med tanke på hur kiboxen va ;) och sen så är ju jag och elin helt sjukt grymma  =)


fullrulle

Tja Fänz!

Ligger under täcket nu och ska snart sova, för mindre än en kvart sen så kom jag hem från elin med bussen. Det är sorglit! hihi.

Jag  gick hela vägen, myspys ju, elin möttemig vid konsum, men de va stängt!
När vi kom in till elin så upptäckte jag vädligt O-mysig sak! hahahhahahahahahhahahahahahhahahahahaha o ssooom jag skratta, men jag var faktiskt inte den ända som skrattade åt den där saken, och sen hittades en ny sak. hahahha Jag undrar vafan elin gör egentligen :D

♥ ah men så kolla vi bloggisar,
♥ kolla Saw5, som va apläskig 
♥ läste merbloggar,
♥ kolla oth,
♥ undersökte en sak,
♥ missa 2 and a half men
♥ och tacka nej till onyttigheter.

sen gjorde vi en bus sak också :D Jag älskar att ha roligt med elin, allt roligt blir dubbelt så roligt


Dagens träning

Nu har vi firat mamma, jag och nina har knoddat dansmatta som jag är bäääst på, spelar ju difficult nivån så jag är ju proffs ;) höhö. Men shitt vilken träning de är, vi har kalorierräknare på och howly mackarowni hur mycket man bränner genom att hoppa fram och tillbaka. Druckit fan en liter vatten minst. Men men ;) efter några timmars dansande så ville nina ha paus :) så snart kör vi vidare,

Sen ska jag ducsha och åka eller gå och spendera kvällen med min fru Elån. Vi sa kika Saw 5, jag vågar egentligen inte men klart man ställer upp för laget. ♥

Nu ska vi dansa vidare :D PUSSPUSSPUSS

Fjorton Suger

Just nu kollar jag på en favorit film genom tiderna nämen fjorton suger. Alla tycker att filmen suger men jag har alltid tyckt att patrik och speciellt aron är så jävla snygg så jag älskar filmen :D har tvingat sååååå mångaatt se den under min tid även fast den kanske inte är så jätte bra, men de är ju så pinsamt så man dör ibland :D hihi..

Den här fjortonsuger fimen som jag kollar på nu är egentligen pippimattes film, som jag låna och låtsas att jag tappar bort så jag får ha den längre :D mahaaaaa


congrätz

äääntligen, blogg.se har krånglat för mig hela morgonen, sen när de funka så dog internet och NU  fick jag igång de igen. sådär 3 timmar senare (y) yey.

Mamma fyller år idag så idag blir de en synd dag då man ska äta hela tiden ;) och sen ska jag leka men elån I think, hur skulle jag leva en dag utan henne lixx =o)

Så grattis kära mor, hoppas du får en KANOOON DAG =D jag älskar dig

Såhär ser jag ut idag :)



pigg jag ser ut på första bilden :o

Dagens shopping

Idag har vart en bra dag, vaknade för tidigt, fixa lite, tog bussen till raffe och nina där jag lunchade, gick med nina till elin och fixa lite, sen ner på stan där de blev some shopping ;D hihi. Letade något festligt och present till mamma som fyller år imorgon.

Det jag fick med mig hem var:

♥ Leggins
♥ Smink
♥ Present till mammi
♥ Tre tunikor
♥ Underkläder.

Så present blev de, men inget festligt, men inte sörjer jag för de =) hih. Bara att at nya tag till nästa fredag


Jag lever i en annan värld

Jag lever i en annan värld, en serie värld. Allt som händer runt omkring migkopplar jag till olika serier, ska jag kommentera något så tänker jag alltid på ett visst avsnitt från en viss serie. Hur undrbart som helst,

mina dagargår ut på att skratta och le, aldrig vara nere och jag och mina vänner är dom bästa på jorden,
så har de inte alltid vart, men kommer alltid vara! och jag vet att du är ledsen för att de blev som de blev innerst inne,

men jag är för bra för dig ;)



Barbie

Omg på old swedish

Idag har jag tränat med elin. omg va jobbigt de va, 90 minuter kibox och vi va helt slut ett tag, vattnet tog till och med slut och de va en tjej som drack TRE vattenflaskor, kan jag förstå! höhö. Jag kicka iaf elins äs för ja är så stark =)

Efter träningen så va båda så jäävla slut att vi inte ens orkade gå till bussen (eller elin till hennes hem) så vi satt och mös på en bänk. När klockan va sådär 17 över och jag skulle till bussen så träffa jag en bekant och MISSA bussen, så jag SPRANG ikapp elin som hade kommit ända till den där vietames resturangen och sen gick jag till hennes hem, så va jag helt depp för jag lära GÅ till  sätra, fyfan, va nära på att börja gråta för jag va så jävla slut. Men de va bara att gå.

Kom till sjukhuset typ och sen hittade nina och raffe mig så jag fick skjuss och vi bestämde att de blir stan imon och lunch hos dom innan!

Sen vill jag också säga att jag och dilan diskuterade ordet "gudskelov" som hon trodde stavades "guskelov" och jag trodde stavades "guchelov" men de lät för modernt tyckte hon ;)
Sen kom hon på att de henne gudskelov..

Hanna- aha, men vad betyder de då ?
Dilan - typ omg på old school swedish

gulligt ju, nästan lika gullit som mig

Otrohet,

En liten  viktig fråga bara.. .

Vart tycker du gränsen går vid otrohet?





inlägg om resan till USA kommer nog senare, efter jag tränat!

Bert Ljung

Hej trollungar!

Jag sitter i min ljuva säng just nu, ovanför täcket DOCK såreså.
Bert är min idol just nu, och åke med. haha, ni måste ju komma ihåg bert ? :D



Nyss när jag kollade så skulle det vara maskerad i stan. Bert välte en bänk när han blev arg och såg att en "polis" såg vad han gjort. Han blev rädd,reste bänken och sa :
"nämen oj, stackars lilla bänken som ligger här, alldeles ensam.. . på rygg!"
hahahhahahahahahha så sött :D
nu ska jag äta en apelsin som jag nyss vart och köpt ;) hejpa

Damöb!

Jag är arg just nu! och därför ska ni få lyssna på en grym låt ;)

Myskväll

En bok, mysig beysning, en apelsin och en stor varm film runt sig gör kvällen perfekt!


men först ska jag äta sörens goda soppa=)

Socialt självmord

Tja fänz.
Jag sitter i skolan nu och leker arbetstagare och arbetsgivare med mims, mycket lärorikt, oerhört lärorikt. Vi saknar elin, hon är sjuk! sen så är jag trött så jag håller på att döööö. Sov kanske en och en halv timme inatt..
så jag är tröööööööött!! och hungrig, jag och mims kollade bilder från usa ochde va mat på vissa. MUMS JUUUU!

Alltså jag är nog vääärldens segaste fruktätare. En mandarin tar typ en timme om jag har tur och jag åt nyss ett äpple, de tog typ 40 minute innan jag kasta det halvklart :p och grejen är att jag åt hela tiden.
åh vilka ointressanta inlägg jag skriver :D hahah

får nog pausa lite så jag inte låter som "JM" och "ML"
hahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahah de skulle ju vara socialt självmord!!!

pusspåmimmi och elin som ligger hemma


Fniss på bloggisar!

Hejsan, km nyss hem efter att ha fikat med elån i fyra timmar, mims dissa oss ;) höhö. Men jag fick iaf världens sötaste present av min käraste elån! på rikigt.blev super glaad =D hihi.

Efter att ha fikat i fyra timmar så måste jag säga att de syns vilka tjejer som bloggar :p, et stort exempel är när de tar upp kameran eller mobilen och tar kort på fikat och sen får deras kompis ta kort när dom sitter lite oförberedd med en latte i handen ;) haha fniss på er lix.

Imon börjar mitt och elins nya liv och nu ska jag redan gå och lägga mig, helt trött.
Ska se OTH tills jag somnar (a) myspys och myspuss på er.

eh,funkar inte att ladda upp bilder så HEJDÅ


Året som gått.

Januari: Förstörde hela håret genom att klippa lugg för att bevisa för mitt ex att jag vågade, var inte alls nöjd. Månaden tillbringades mest med mitt ex då vi mös och var kära :p

Februari: Var lite för beroende över hur kroppen såg ut, jobbade på engelbrekt och sa upp kontakten med de "vänner" som förstörde mig psykskt!

Mars: Mike snaggade sig, jag kom närmare nya tjejer i klassen och min barndomskompis och en av mina systrar fyllde =) .

April: Köpte ny mobil, vart beroende av dumleklubbor och glassade mest runt i vår värmen =) Flätade jämt luggen och hade en söt blomma i den! underbart

Maj: kollade hus i valbo som vi inte köpte tack och lov, fick bra kontakt med dilan igen och livet lekte. Slutade hata elinockså kanske en vecka innan de tog slut mellan mig och mitt ex. Kom över de ganska snabbt med tanke hur jag mådde i de förhållne

Juni:Hade mys, kunde gå runt i klänningar och livet lekte, var med melinda varje dag, bland jessica med. Kunde ligga på en filt i bollan och njuta av livet, fyllde 17, träffa massa killar, skolavslutning och avslut med värlens bästa musik, slutade ettan, melinda fyllde och midsommar va hur bra som helst. Blev lite inlööve ett tag. Sommar jobbade!

Juli: Matildas maskerad va nog roligast, va fortfarande med melinda jääämt! sommarjobbade, lektmed jessicat, sluta sommarjobba, lager 157 med bästaste, saknade 2006 och spendera lönen. Träffade Elin på en fest och hade apkul med henne och jessicat

Augusti:  Cityfesten! underbart. Förlora kontakten medmelinda, träffade dilan mer än vandligt .Fick veta att vi skulle till NY, badade och njöt av de sista sommarlovsdagarna. Började även vara med mims och elin every day när skolan börja och starta värlens roligaste liv och blogg. Blev också fotad som "modell" till en portfolio. Konrad föddes

September: Enligt min bdb så kretsade livet kring elin, mimmi och hertiginnorna. Jag och elin fick ap bra kontakt och lekte typ everday :p

Oktober: Började praktika med världens bästa elin, bloggen lades ner lite eftersom! Fikade typ jääämt

November: FIKA FIKA FIKA,. leka leka leka, så såg mina och elins dagarut. hihi men jag klagar inte direkt ;) höh

December: NEWYORK!!!!!!! var ifrån elin nästan en månad, sorgligt. Kom närmare mimmi nävi pte neråt i sverige till fört uppsala sen jönköping och svenljunga. kuljul :D

Årets händelse: Newyork

Årets betyg: MVG i alla ämnen ;) Haha nä.. men nästan!

Årets klädesplagg: leggins. jeans är verkligen inget för mig :p

Årets brist: Min klumphet som gjort att jag fortfarande har ont i knät sen jag skull stajla på idrotten

Årets fest: Matildas 18årsfest eller vår halloween fest.

Årets förändring: blev mycket gladare och har ingen kvar i livet som trycker ner mig psyiskt, eller jo en (a) en hemlig

Årets låt: Går inte att svara på denna.. Dagens låt borde man mer svara på.

Årets album: samma lika


Årets konsert: passar på den ju.

Årets vänskap: Elin Melinda och Mimmi

Årets jobbigaste:
Alla svek i början av året. nej tack till dom och er.

Årets top-of-mind: Alla minnen jag har med hertiginnorna :D och musiken i ettan, den va mys.

Årets sötaste tjej:
dum fråga JAG såklart

Årets saknade vänner: Frida! min älskade barndomskompis som jag knappt ser längre, och melinda de senaste halvåret

Årets köp: ingen arning, min mobil kanske :)

Årets saknad: sommaren 06

Årets TV-serie:  Greek,Satc, OTH!!!! 90210,


Årets bästa film: Sex and the city - the movie!

Årets sämsta film: Tommi eller va den hette, som jag såg med elin, johanna, nina och hennes kompis, hah värdelös oh ingen fatta någonting, skulle va en skräckis men nja, inte direkt

Årets maträtt: kyckling sweetan ;) höö

Årets framgång: passelipass

Årets roliga: Sååå mycket som vart roligt, över förväntningar

Årets roligaste människa: om jag ska va ärlig så mig ;) och kanske elin då eftersom hon nästan är lika kul ;)

Årets kollegor: elin och anglica

Årets förebild:
Carolina Gynning (a)

Årets dag: de flesa dagar

Årets ånger: ångrar inget speciellt mycket

Årets klippa: Nina

Årets viktigaste: Familjen och de äkta vännerna

Årets inspirationskälla: Gina modellen ;) grr

Årets abstinens: va betyder abstinens?

Årets hemsida: Men daah, hrtiginnorna såklart

Årets upplyft: öh va?


Årets mål inför nästa år: Bli en gladare person (om de är möjlgt) sen inte dömma folk utan låta alla få en chans och visa vart gränsen går. Inte släppa in folk förmycket i mitt liv.

USA resan del 2

Dag 3.

Dagen började med fixination som vandligt =) och sen tog vi tunnelbanan till en vintermarknad och kikade runt lite, mamma och oscar, kanske någon mer (?) ville gå in på ett apstort bbliotek, säkert världens största (Där Carrie och MrBig ska gifta sig i SATC filmen) så vi gick in där och tjecka läget lixx. Inge vidare kul men de va iaf apstort!

Efter biblioteket så gick vi runt  NY som alla dagar och kollade på de dä plattaste huset, styrkjärnet eller va de heter, Tufft att bo där minsann ;) hihi. Sen så gick vi in på ny marknad men då fick jag syn på forever21 så jag och nina sperade någon timme där, sen ut igen och ick in på någon tråk butik =) och sen in på forever21 igen för att leta mina kärlekar. Men dom fanns inte kvar. Hela min värld förstördes nästan! Men jag fick med mig lite annat från där ist =)

På kvällen blev de Time Square igen ! TA MIG TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! utropstecken!











1. fxination
2. Julgran på julmarknad, passande ;)
3. HG på biblioek
4. HG och Ninis på bibblan ;)
5. Strykjärnet
6. HG och Nina i NY
7. HG och strykjärnet
8. De va något speciellt md den härgranen, vad kommer jag inte ihåg.
9. Timequare!


Dag 4.

Den här dagen spenderades på SOHO, China Town och little italy eller hur de stavas :D Åt god mathgick bara runt. Shina town är inget för mig iaf, fullt med kinesier som skriker att dom har äkta LLLolex (rolex) ocheftersom jag inte är som elån och köper fejk så fick de va för mig :D moahaha.

På kvällen gick vi å YES MAN och den var ap bra, skrev HÄR hur de gick till på usaisk bio så nyfikna får kika där =)
Tog inte mycket bilder idag, så ni får bara se typ en eller två :D



Imellan våra ansikten där, de va där vi bodde =) Park Avenue för de som undrar!



Uppdaterar vidare om  USA senare någon dag =) eler ikväll om jag inte kan sovas =)
Såg förresten hela första säsongen av 90210 igår. HEJ BEROENDE

Julafton

Idag är det julafton =) hihi, va mysigt.
Eller iaf lilljulafton med mina älskade vänner Elin och Mimmi, eftersom vi vart ifrån varandra ett tag.
De blir fika på ny wejns bestämde jag nu såhär ite ifred ;) men jag vet att båda är fika sugen och elin är sugen a wejns :D och varför skulle inte mimmi vara de ;) man måste ju inviga de nya fiken i staden!!
Mimmi tycker runt fem tiden, därför röstar jag på fem bussen =D maha, så då blire 17,20 typ då =)
jag är världensbästa planerare förresten!

men åh vad jag saknat mina görls som ska få tv presentr av mig idag =) pusspåer


seriefreak

Ligger i sängen och kollar på en ny serie att lägga bland favoriterna nämligen 90210,. Ska se klart sltet på tredje avsnittet nu och sen se fjärde =) funderar om jag ska ta en paus sen och börja kolla andra säsongen av greek eller se vidare på 90210, svårt val faktiskt :D båda serierna är kanoners!

Just ja, på tal om serier så kommer nya oth vsnittet ut idag, wehoooooooooo!

trerättersmiddag pågår förresten här hos oss =) mysit, åt världens godaste förrätt nyss på tal om inget =)

lillasyster♥

Det här skrev min lillasyster i sin blogg på lunarstorm när hon gick i femman.

"hej idag är jag på uvlens fritids klubb :) de är okej folkk ska pricis till å sjunga lena ph ont det gör ont på sin star. mina kanenr mår bra jag fick ett brev från min kusin Daniell hon bor i nya zeeland.Hon ska komma till sverigie den 6 decemmber jag kan knappt vänta jag har inte sätt henne på 6 ,år snart å när hon var här du hatade hon mej och bet mej hihi men då var hon bara 5 år.......imoron ska jag få tandställning OCH DET SUTOM ÄR DET DEN VÄRSTA TANDSTÄLLNING!! NATT TANDSTÄLLNING;(:. men nu måste jag dra syns :) "

ALLTSÅ SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT UNGE!!!!!!!!!!!!!!! nu är hon tretton år och kommer säkert inte ens ihåg de där :)snuttan


Godmorgon!

Nu vaknade jag prick och skulle egentligen ner på stan med elin tidigt,
Vaknade av att mobilen ringde fyra ggr men jag hann inte svara - olika personer vaje gång
dom måste planerat att ringa exakt stidigt för de va alltså fyraolika pers på fem min

Hann iaf svara när mimmi ringde och va lite halvdöd sådär när jag snarka med na :)
men hon är så söt så sööööt =)
Efter så kolla jag igenom sms, 37 olästa. Vad vill folk egentligen, typ 12 av dom va från elin
skulle ju gå på stan men hade sovt över, så nu ligger jag och chattar med elin , (hihi kult ord  - chatta)

Nu ska jag kolla på min dröm tatuerng som jag ska göra dirr jag fyller 18!
pussispussispussis

USAresan

Tänkte skriva lite om den usaiska resan nu =)

Dag 1.

Dagen började tidigt med att vi drog till arlanda, hur trötta som helst och man kände väl egentligen för att försmäkta! Men de är klart de va pirrigt också, vi skukle ju ändå till USA, vänta på arlanda i flera timmar och sen fck vi äntligen åka planet till london där vi bytte på världens krångligaste flugplats, man lära liksom åka tåg runt i terminalen och mellan de olika terminalerna eller hur man säger =) Sen så fick vi åka på de usaiska planet, kika mammamia tre ggr och jag var den ända som inte sov en sekund

Därför var jag trött så jag var nära på att spyyy när vi kom fram till New ark (flygplatsen) och där skulle vi vänta länge på en airtrain (vet inte svenska ordet) och sen krångla runt på TUSEN tunnelbanestationer, och fyfan va man fick bära dom där väskorna upp och ner för alla trappor i tunnelbanorna, jag höll på att bli galen. men de var jag nog inte ensam om, kom iaf till lägenheten där vi skulle bo mitt i manhattan och slockna dirr








1. På arlanda!
2. På planet mot london
3. I London
4. Syster och jag (We are going to america (8) )
5. Nina kikar film ;)
6. Solnedgång från planet
7. Första bilden i NY, tänk er känslan att komma upp nerifrån jorden och se det här! helt sjukt

Dag 2.

Jag vaknade jätte tidigt, badade och fixade mig medan de andra vakna till liv, när de gjort de och fixat sig så gick vi ut i NewYork, tuff lixx. Började med promenad i CentralPark och de va mysigt, kan tänka mi att de kan vara ändå mysigare på sommaren eller framför allt v¨åren att sitta där =)

Efter Centralpark så gick vi länge runt i manhattan, de flesta affärer varstängda pga att det var den 25e December och då firar usaierna som flitiast ;) men de va skönt att bara få gå runt och kolla, blev självklart en rtur i en kyrka, ingen ide att säga emot, är ju van med tanke på att mamma och lillsyster älskar sånt,speciellt mamma.

Kollade på minnesplatsen för worldtradecenter och tog kort med poliser, riktiga turister alltså.
Sen så åkte vi båt och sg manhattan från vattnet, riktigt fint, såg frihetsgudinnan och så också =)

Sen blev de fika på starbucks innan vi började gå och gå och gå igen, shises vad föttrna värkte alltså, men jag klagade inte, jag var fan i NY!!!!

Den här kvällen var jag med om de häftigaste i mitt liv - time square. (jag skulle kunna göra vadsomhelst för att få känna känslan igen, nästan glädjetårar och var stum där ettra tag, man stod bara och gapa liksom)


















1. Fixination
2. Mamma och Nina genom tunnel i Centrl Park
3. Snyggaste kortet ever på mig och nina (C-Park)
4. Scenen från HAIR filmen ;)
5. Strawberryfields
6. John Lennons minnesplats! (f)
7. Skridskor!
8.Hannigörl in USA
9. Tyfisk byggnad från filmer =)
10. högt hus som speglar andra höga hus.
11. Vid WTCs minnesplats
12. Polis polis potatisgris!
13. Amerikanska börsen
14. Manhattan från vattnet
15. Starbucks - BEROENDE
16. Time square!


Tror de får räcka med två dagar i varje inlägg  att ni orkar läsa och så jag inte får skrivkramp ;)


Gofis

Fyra dagar tog de att gå igenom ALLA bilder jag missat på bdb och de mest intressanta blogginläggen. Eller okej, jag ha fem inlägg kvar men dom skrevs nyss så ja ska läsa dom innan jag kan hurra också ;)

Elin och jag skickade som vandligt sms tll vrandra igår där hon skrev ordet Gofis,
ja har själv använt de flera gånger men igår lät de så äckligt. Vadå GoFis?? En god fis liksom!
Hur kan en fis vara go? Nä jag får nästan kväljningar och märker när jag läser de här hur sjukja är

Nu ska jag in i duschen och prova skriskor! HEDÅ! (internt)


kallt!

Jag har vart vaken sen halvtio och inte gått upp ur sängen, det är för kallt! Trots att jag sovit i mjukisar och tjockiströja, jävla kamin, började sovamed nattlinne men vakna av att jagskaka efter kanske en timma så de va bara att byta om! Tror jag börar bli sjuk också, apa! Men jag får väl skylla mig själv som ade den är tunna kappan med trekvartsärmar mitt i vintern! dumhanna

Så nu ligger ag här med huvudvärk, ont i halsen och örat och hörde prick mamma säga "ååh nu börjar de stiga här, 17 grader!" Säger de igen - jävla kamin att  lägga av! Jag ska nog vända på mig och kanske sova en timme!!

Natti

Nu ska jag sova i mitt underbart fina nattlinne från Victoria Secret,
jag är helt kär i de!



och de är väl inte så svårt att förstå

Hanna upp i dagen!


Hat mot Gävle

Jag sitter i Elinskvarter  och snarkar skit med henne. Hualigen vad jag saknat damen!

När vi träffades idag så kändes de värsta knas och man bara log =) Negerjävel vad jag saknat dig!
Vi hade iaf jätte mys på köpis och var mesta tiden på IKEA, där vi hade apkul, bilder kommer senare,
ingenting att köpa i Gävle så jag haaaaaaaaaaaatar gävle! finns faan inge shopping och ALLT suger här förutom mina brudar, men dom vil jag ta medmig till NY! älskar shoppingen där! puss på den och opuss på vädret här

kallt kallt kallt och äcklig isig luft!

Efter köpis så fika vi iaf med kändisjesper, höhö =)

staden!

Nu ska jag och lillasyster in till staden för att växla pengar och shoppa shoppa shoppa, Ralf ska ha en present också för han fyller år idag! Svårt att hitta något i USA så han får en usaisk present av ninis och en svennepresent av mig =)

Har mina na älskade älskade älaksade skor idag =) puss på dom och elin och mimmi.
Imon köper jag och elån friskis kort för vi ska trimma kropparna och vara sexigast i sommar ;)
De är ingen idé att ni försöker för ingen kommer vara snyggare än oss i sommar ;) losers!


Victoria Secret

Jag Ligger och kollar på VS just nu, så jävla snygga och man blir sååå motiverad till att träna. Hade art sjukt kul om mina underkläder från där skulle visas eftersom att jag köpte ett nattloinne och underkläder där i förrgår :D hihi.

Skulle egentligen leka med elin, men de blev ingt med de jag är för trött och ska försöka skriva ihop min långa sammanfattning också ikväll =)


skulle publiceras runt åtta, men jag somnade (a) hihi
vaknade ist klockan 2 helt klarcvakne!

RSS 2.0