mixat inlägg

Hej fänz!


Sitter och kollar på typ världens häftigaste program på MTV, nämligen America's Best Dance Crew. Så jäävla bra är de flesta grupperna och om man kunde dansa som dom skulle man va typ bääääääääst!


Kom hem från träningen för ett tag sen, jag och elin digga inte rörelserna till tusen så vi hitta på lite eget, en lite tuffare stajl, höhö. Men är man grym så är man, och de är ju vi. Tänk att vi är tre tjejer som håller ihop. Jag Mimmi och Elin och jag har fan undrat över hur tre så snygga tjejer kan vara så lika varandra, vara så roliga och hur man kan vara HELT sig själv tillsammans även fast man är omringad av andra dårar ;)


Det bästa är att vi verkligen INTE bryr oss, säger någon TYST så skriker vi ändå mer och de är så jävla järligt eftersom att de behövs sånt folk på våran skola där alla är stenseriösa bittra människor 24/7. Skaffa lite humor och bry er inte så mycket av vad andra gör. Men om ni mår bättre av de, fortsätt prata om oss, det är kul att vara centrum i någon annans liv. Och SNÄLLA fortsätt vara "modeller" ni ger oss verkligen en bra dos skratt.


Kommentarer
Postat av: elligörl

hahaha helt rätt hannigörl ;)

2009-02-01 @ 22:45:38
URL: http://elinhlund.blogg.se/
Postat av: mimmi

MHE ;) ;) ;)

2009-02-02 @ 09:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0